dilluns, 29 de setembre del 2014

Desenganyats




Els del sector catòlic del PP haurien de ser feliços i estar contents perquè el desengany és una cosa positiva que dóna  una comprensió més autèntica de la realitat. Ja ho va explicar Francesc Fontanella fa un bon grapat d’anys: “Adona-te’n: eres cec, la fosca t’anava entorn. Desenganyat i hi veuràs el que ignores, amorós.” Ara ja saben qui és Rajoy i què és capaç de fer i, sobretot,  quins principis ètics té  en la qüestió de l’avortament.  Una de dos: o no en té, de principis, i igual diu arre burro, i deixa dir; o
 és capaç de vendre’ls, els principis, per un grapat de vots. I, com que ho saben, es cabregen. El primer de tots ha sigut Juan Cotino, tot un president de les Corts, que vol que es depolitize la vida i compara qui defensa l’avortament amb Herodes. Traduïsc: “la matança d’innocents va ser una aberració llavors, i ho és ara”. Però qui ens ha donat millor titular, per sorprenent, ha sigut Miguel Domínguez que assegura que està molt defraudat i trist: “una vida val més que Catalunya”. Una frase copiada de Carod-Rovira, que parlava d’una altre assumpte: “Ni tan sols una sola gota de sang. Ni s’ho val la unitat d’Espanya, ni la independència d’Euskadi o la de Catalunya”. Però si haguera sigut més llest i il·lustrat, Miguel Domínguez, n’haguera pogut copiar un altra del mateix autor: “Prefereixo salvar una vida humana, una de sola, que treure un gran resultat electoral”. Frase que haguera estat més apropiada per a mostrar per què ha vist traïts els seus principis que eren els del partit i els del programa electoral: per un grapat de vots.


No se n’aniran, però, els cristians del PP a fundar un altre partit que atenga els valors ètics que defensen. Desenganyats? Com si no saberen fins on ha arribat i encara arriba el PP per un grapat de vots. Uns vots que han donat a Juan Cotino i Miguel Domínguez els càrrecs que no abandonen per cap principi ètic. Com tampoc no faran gran cosa els empresaris, també desenganyats, que es queixen que a l’Altiplà passen de les seues necessitats i enganyen a tots els valencians. No s’amotinaran contra un Consell, també decebut, per exigir que s’acabe la discriminació que patim en quant a recursos i infraestructures... Utilitzaran el PSPV, Compromís o qui siga, però no se n’eixiran de mare, que només en tenen una. Com tampoc no farà res el nostre Molt Honorable, també desenganyat, que dirigeix un vaixell que fa aigua per tots els costats. 

Levante, 29 de setembre de 2014

1 comentari:

  1. Ja sabem perque sueca es diu la merda seca: perque alli es celebra un festival de cine de merda, el cartell del qual es una montoná de fotografies de merdes. A sueca sembla que hi ha fixació per la merda. ¡¡¡¡¡¡Sueca, LA MERDA SECA!!!!!

    ResponElimina